in , ,

ФОТО: Гостинката и шанкерот

Ова е уште една комична приказна од некој кретивен хумористичен човек, погледнете над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ТОП 10 НАЈГЛЕДАНИ ФИЛМОВИ ПО АМЕРИКАНСКИТЕ КИНО САЛИ

19 милиони лајкови за 4 часа: Роналдо и Георгина чекаат близнаци! (ФОТО)