in ,

Да покренеме партиција Lil Bum да направи раперски фристајл со велешанките Тхе Чикс

Ова што пишува во насловот е моја идеја, но дали ќе биде остварено зависи од музичката група Тхе Чикс. Во продолженије можете да видите кој е тој Lil Bum:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ОД 25 ДО 31 ОКТОМВРИ 2021 ГОДИНА

Запознајте го Алберт, најдебелата поларна мечка во светот