in ,

Ова е камбек на велешанецот Азирус Гејминг, погледнете ги негови најнови Гејминг видеа

Тој кога игра Хитмен 3 го прави со свој стил и не копира никого, погледнете ги негови нај нови видеа:

1.The Efficient Hit

2.Madness In The Bangkok Night

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Фејсбук го менува името?

Топ 10 најгледани филмови по Американските кино сали