Велешанецот кој го направи нај комичниот Денс во историјата на Велес


Типот е еден млад велешанец кој има талент за Фри Стајл и глума, погледнете го испод во видеото:

Previous 6 особини на вистинскиот џентлмен: Ако ги поседува вашиот партнер, вие сте вистинска среќничка
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 21. ОКТОМВРИ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *