in , ,

Велешкиот Lill Bum денес ќе го издаде неговиот нов Албум

Во текот на денешниот ден преку вирално.мк ќе бидете информирани за албумот на велешкиот рапер Lill Bum. Бидете во тек

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Започнувајте го секој ден со овие здрави навики и уживајте во промените

Само 2% од луѓето го знаат точниот одговор на ова прашање. Дали сте меѓу нив?