Мајка слушнала како плачат нејзините близнаци, а кога видела што прават не можела да поверува! (ВИДЕО)


Оваа млада мајка слушнала како плачат нејзините близнаци кои лежеле во своето креветче. Но, кога погледнала во мониторот и видела што се случува, не можела да им поверува на очите.

Малото момче го пронашол палецот на својата сестра и на тој начин престанал да плаче. Ова ја покажува посебната врска која ја имаат близнаците и мора да се сложиме дека е прекрасна.

Извор: srekja.mk

Previous Овие предмети носат среќа во домот. Дали ги имате?
Next Веднаш по будењето пијте вода, но на овој начин: Тајната на долговечноста на Јапонците се крие во една состојка

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *