in , ,

SIMS 4: Како се прави бебе

Играта SIMS 4 четири доколку знаеете да ја играте знае да биде много забавна. Со години не успеав за тоа што немав Германски превод и не ја разбирав играта да направам бебе во играта, конечно вчера ми успеа. Доколку разбирате Германски тоа сето можете да го видите во видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 28 СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА

НАЈ ГЛЕДАНИ ТОП 10 ФИЛМОВИ ПО АМЕРИКАНСКИТЕ КИНО САЛИ