in , , , ,

Аргентински фармер десетици години создавал шума во форма на гитара во чест на неговата покојна жена

0

Еден аргентински фармер создал неверојатна шума во облик на гитара во знак на сеќавање на својата покојна сопруга. Шумата е толку голема што НАСА може да ја види преку својот сателит. Оваа шума е внимателно направена со дрвја во различни бои.

Идејата за ваков проект започнала од неговата сопруга која заедно со него патувала преку полињата во Аргентина кога забележала поле во облик на канта за млеко. Потоа го запрашала сопругот дали може и тие да направат нешто слично на својата фарма. Грациела била голем вљубеник во музиката и гитарата.

За повеќе кликнете на наредниот линк: десетици години создавал шума во форма на гитара

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто е прекрасно да имате помлада сестра?

Здравко Чолиќ по долги години призна дека имал блиц романса со оваа светски позната пејачка: Чола бил кај Фрида од АББА на тродневен интимен викенд!?