in , , ,

Неверојатни фотографии кои најдобро го доловуваат раѓањето на нов живот и борбата на мајката! (ФОТО)

0

И покрај тоа што раѓањето е нешто најприродно и најблагородно, единствената причина поради која сите сме тука денес, сепак темата е сè уште табу. Овие фотографии се создадени за да се долови на најдобар начин раѓањето на нов живот и борбата на мајката.

За повеќе кликнете на наредниот линк: фотографии кои најдобро го доловуваат раѓањето на нов живот

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 16 СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА

Мудра приказна со длабока порака: „И ова ќе помине!“