in , , ,

Најзгодниот хирург на светот е Србин: Омилен кај жените, а добива и непристојни понуди!

0

Неговото име е Василије Вујовиќ и роден е и живее во Белград.

Овој 32-годишен дечко е хирург за реконструктивна и естетска хирургија, а на социјалните мрежи честопати објавува слики од својата работа, но тоа не е причината што го следат околу 200 илјади следбеници. Жените сакаат да бидат со него, а мажите да бидат како него.

За повеќе кликенете на нредниот линк: Омилен кај жените

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Најголемата скриена тајна на познатите: Прочида е град во Италија кој мора да го посетите

Намирници кои редовно ги фрламе а никако не би требало