Најголемата скриена тајна на познатите: Прочида е град во Италија кој мора да го посетите


Градот во кој се снимени некои филмски класици. Древните, тесни улички и прекрасниот брег од 16 километри сега се борат со новиот противник – туризмот.

Прочида се наоѓа во близина на брегот на Неапол во јужна Италија. Островот е помеѓу Мисено и островот Искја. Со својот мал сателитски остров Вивара, Прочида е град во составот на Метрополската област Неапол, во регионот на Кампанија.

За повеќе кликнете на наредниот линк: скриена тајна на познатите

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 13 СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА
Next Најзгодниот хирург на светот е Србин: Омилен кај жените, а добива и непристојни понуди!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *