in ,

Ова се најдобрите фотографии сликани со дрон за 2021 година

0

Уживајте во неверојатните глетки!

За повеќе кликнете на наредниот линк: најдобрите фотографии сликани со дрон

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Супер крофни без масло, директно од рерна

Имиња за бебе кои значат „љубов“