Јас сум покреативен од Кирил Џајковски кога е во прашање Диџејството


Не сакам много да се фалам ама во државата ми нема рамен кога е во прашање миксање на Музика преку Виртуел Диџеј. Не се орентирам само на еден жанр, што е една голема предност на еден Диџеј. Единствена мана ми е што никогаш не сум се бавил професионално и не сум миксал преко миксета него само преко софтвер. Еве испод неколку мои миксови:

1.Hurricane – Favorito (DJ Ljupce1982 MIX)

2.Zeljko Joksimovic – Ludak Kao Ja (DJ Ljupce1982 MIX)

3.Tose Proeski – Angel Si Ti(DJ Ljupce1982 MIX)

4.Madona ft Justin Timberlake – 4 Minutes (DJ Ljupce1982 MIX)

5.Slatkaristika – Extra Extra (DJ Ljupce1982 EDIT)

Previous Како да му го продолжите животот на вашето куче – Корисни совети од стручњак
Next Парите прават срцето да им чука побрзо – Хороскопски знаци кои би стапиле во брак само со богат партнер

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *