in , ,

МОЈОТ НОВ МИКС: Zeljko Joksimovic – Ludak Kao Ja (DJ Ljupce1982 MIX)

Песната ја имам миксано пред неколку години и на крај наумив да го објавам миксот на Јутуб. Слушнете го:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Викторија Бекам објави фотографија од голиот з*дник на Дејвид Бекам и настана хаос на социјалните мрежи (фото)

Запознајте го човекот кој ништо не работи, а одлично заработува