Previous ОПШТИНА ВЕЛЕС ЌЕ ДАВА ДРВЦА ЗА СЕКОЈ СКЛУЧЕН БРАК, НОВОРОДЕНЧЕ ИЛИ ВДОМЕНО ЖИВОТНО
Next Наоружајте се со љубов спрема себеси – Така никогаш нема да бидете играчка во рацете на другите!

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *