ФОТО: Дали ќе одиме кај тебе или кај мене?


Една приказна која открива дека кај некои жени големината е битна, погледнете ја сликата:

Previous СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 4 И 5 СЕПТЕМВРИ 2021 ГОДИНА
Next ОПШТИНА ВЕЛЕС ЌЕ ДАВА ДРВЦА ЗА СЕКОЈ СКЛУЧЕН БРАК, НОВОРОДЕНЧЕ ИЛИ ВДОМЕНО ЖИВОТНО

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *