Карлеуша не е веќе дел од Звездите на Гранд, а ќе ја замени нејзината нај голема ривалка


Карлеуша не е веќе дел од Звездите на Гранд, а ќр ја замени нејзината нај голема ривалка, што мислам дека знаете за кого се работи. Прочитајте го сето тоа на наредниот линк: нејзината нај голема ривалка

Previous 20 СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 6 ДЕЛ
Next ФОТО: Зошто од пиење на алкохол не се умира?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *