in ,

ФОТО: Колку даде за чизмите?

Одат две типки и едната ја прашува другата колку даде за чизмите, погледнете го сето тоа на сликата:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новите PS4 Plus игри се супер за месецот Септември

Цела Европа зборува за нивната убавина, но погледнете како изгледаат Сања, Ивана и Ксенија без шминка (ФОТО)