in ,

Постојат 200 жени во светот кои се заколнале во вечна невиност, прочитајте ја приказната

Во светот постојат 200 жени кои се заколнале во вечна невиност, погледнете ја приказната за една невеста: вечна невиност

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Цела Европа зборува за нивната убавина, но погледнете како изгледаат Сања, Ивана и Ксенија без шминка (ФОТО)

Наместо Либеро ќе ја миксам Лудак Као Ја која е исто така хит на Жељко Јоксимович