in , ,

Наместо Либеро ќе ја миксам Лудак Као Ја која е исто така хит на Жељко Јоксимович

Преко видеото демантирам една работа што ја спомнав во минатово видео и како ја сменив одлуката за новиот микс, погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Постојат 200 жени во светот кои се заколнале во вечна невиност, прочитајте ја приказната

ИНТРОВЕРТ, ЕКСТРОВЕРТ ИЛИ АМБИВЕРТ – Откријте кој тип на личност сте