ФОТО: Зошто Трпе заглави во Болница?


Ова кога го видов 15 минути и повеќе се смеев, видите ја приказната:

Previous Наместо во манастир, погледнете каде заврши Милан Станковиќ (ФОТО)
Next Пајак однесе автомобил со бебе на задното седиште - Трчав по нив но не сакаа да застанат

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *