in , , , ,

Куче со години работеше во киоск а сега ужива во пензија

(ВИДЕО) Луѓе од целиот свет го посетија за да запознаат навистина специјален продавач зад шалтерот. Имено, на сопственикот во работата му помагала неговото куче „шиба ина“ по име Шиба-сан.

Тој со години ги освојуваше срцата на многумина, а од 2015 година, кога се затвори киоскот, ужива во заслужената пензија. Безброј посетители на социјалните мрежи објавија фотографии направени за време на нивната посета на овој навистина посебен киоск.

За повеќе кликнете наредниот линк: Куче со години работеше во киоск

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Чудо на природата – Необична риба се насука на брегот во Орегон

Откриена најсеверната точка на планетата Земја