Маестрален Гејмплеј од Азирус гејминг на Hitmen 3


Скоро секоја ден своите фанови Азирус гејминг ги изненадува со ново гејминг видео, кој сам го креира. Погледнете ги двете негови најнови:

1.Romeo & Juliet

2.Paranoid Professors

Previous Луѓето од Балканот масовно заминуваат во „земјата без стрес“: Платите се високи, а им требаат и работници
Next Фотографии од плажа кои го обиколија светот и ги запрепастија сите: Дали вие би го носеле ова? (ФОТО)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *