in , ,

Велешкиот Јутуб и Диџејски Ураган ги измикса 2 хита од балканските Ураган девојки

Велешкиот Ураган ги измикса 2 хита на балканските Ураган девојки. Слушнете ги во видеата испод:

1.Hurricane – LOCO LOCO – (DJ Ljupce1982 MIX)

2.Hurricane – Favorito (DJ Ljupce1982 MIX)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Фотографии од плажа кои го обиколија светот и ги запрепастија сите: Дали вие би го носеле ова? (ФОТО)

Зошто некои луѓе се ситат на туѓиот неуспех? – Психолозите ги откриваат вистинските причини