in ,

МЛАДА МЕСЕЧИНА ВО ДЕВИЦА – Ни донесува позитивни промени во месец септември

Младата месечина ќе биде во Девица во хармоничен аспект со Уран, што, според хороскопот, ќе донесе позитивни промени за сите нас.

Во септември 2021 година, Новата Месечина се приклучува на ѕвезда и астероид поврзани со пророчки способности. Значи, ова е навистина одлична млада Месечина за доверба во вашата интуиција, која треба да ја користите во овие услови на брзи промени. Ова е одлично време да започнете одново, да свртите нов лист или да започнете нов проект. Можете исто така да ги преиспитате старите навики, однесувања и верувања додека барате нови и инвентивни начини за напредок.

Младата Месечина во тројката со Уран има исклучително моќно влијание. Тоа носи брзи, но позитивни промени, слобода и возбуда. Ќе се чувствувате како да пробувате нешто ново, надвор од вообичаената рутина. Ова може да варира од нови авантури до нови пронајдоци. Значи, ова е одлична лунарна фаза да ја напуштите зоната на удобност и да го проширите вашиот социјален круг. Поверојатно е дека ќе сретнете неортодоксни типови луѓе со различно културно или етничко потекло од вашето.

Но, што е уште поважно, со оглед на некои други фактори, овој хармоничен аспект на Уран ја подобрува вашата интуиција и носи блесоци на увид. Ова може да доведе до самооткривање, самосвест и креативни откритија. Исто така, дава можност да се предвиди иднината и да се искористи од неа со брзо прилагодување на променливите услови.

Психичката свест во комбинација со зголемена самодоверба ви овозможува да изразите поуникатна или чудна страна на вашата личност. Вашите остри перцептивни способности значат дека можете подобро да ги разберете природните науки или окултното, како што е астрологијата. Ова е исто така добар млад месец за промовирање хуманитарни и прогресивни цели и застапување за луѓе со потреби.

Значи, младата Месечина на 6 септември во тригон со Уран носи прогресивни и возбудливи промени што се случуваат брзо, без да предизвикаат премногу хаос. Подобрената интуиција и способноста да се предвиди иднината значи дека можете да ги искористите предностите од радикалните промени што се случуваат. Секоја Месечина и Меркур се усогласени со ѕвездите, поврзани со пророштвата. Месечината и Меркур се планетите најмногу поврзани со интуицијата, сонувањето и психичките способности. Меркур бил познат како гласник на боговите. И, конечно, астероидот именуван по божицата советничка на мудрост и пророштво е во врска со младата месечина.

Влијанието на септемвриската млада месечина трае четири недели до младата месечина на 6 октомври. Најдобро време за започнување на нови проекти е во фаза на растечки месец, од 6 до 20 септември – полна месечина.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 АВГУСТ 2021 ГОДИНА

Почина актерот Милан Лане Гутовиќ: Шојиќ замина во вечноста