ТОП 10 НАЈГЛЕДАНИ ФИЛМОВИ ПО АМЕРИКАНСКИ КИНО САЛИ ЗА МИНАТИОТ ВИКЕНД – 20-22 Август, 2021


Во минатиот Американски кино викенд испаднаа 4 филмови нови кој се најдоа во топ 10 листата на најгледани филмови во Америка. Погледнете ја целосната топ 10 листа испод:

1.Free Guy

This image has an empty alt attribute; its file name is Free_Guy_2021_Poster.jpg

Заработка: $18,790,000

Жанр: Акција, Авантура, Научна Фантастика

Актери: Ryan Reynolds, Jodie Comer, Taika Waititi

Режија: Shawn Levy

Дистрибутер: 20th Century Studios

Треијлер: Free Guy

2.PAW Patrol: The Movie

This image has an empty alt attribute; its file name is PAW_Patrol_The_Movie_poster.jpg

Заработка: $13,148,340

Жанр: Анимација, Авантура, Комедија

Актери: Tyler Perry(voice), Ron Pardo(voice), Will Brisbin(voice)

Режија: Cal Brunker

Дистрибутер: Paramount Pictures

Треијлер: PAW Patrol: The Movie

3.Jungle Cruise

This image has an empty alt attribute; its file name is Jungle_Cruise_-_theatrical_poster-1.jpg

Заработка: $6,230,000

Жанр: Акција, Авантура, Комедија, Фамилија

Актери: Dwayne Johnson, Emily Blunt, Edgar Ramírez

Режија: Jaume Collet-Serra

Дистрибутер: Walt Disney Studios Motion Picture

Треијлер: Jungle Cruise

4.Don’t Breathe 2

This image has an empty alt attribute; its file name is DontBreathe2OfficialPoster2021.png

Заработка: $5,051,607

Жанр: Хорор, Трилер

Актери: Stephen Lang, Brendan Sexton III, Madelyn Grace

Режија: Rodo Sayagues

Дистрибутер: Screen Gems

Треијлер: Don’t Breathe 2

5.Respect

This image has an empty alt attribute; its file name is Respect_2020_film_poster.png

Заработка: $3,810,742

Жанр: Бијографија, Драма, Музика

Актери: Jennifer Hudson, Forest Whitaker, Audra McDonald

Режија: Liesl Tommy

Дистрибутер: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Треијлер: Respect

6.The Suicide Squad

This image has an empty alt attribute; its file name is The_Suicide_Squad_official_poster.jpeg

Заработка: $3,400,190

Жанр: Акција, Авантрура, Комедија, Научна Фантастика

Актери: Margot Robbie, Idris Elba, John Cena

Режија: James Gunn

Дистрибутер: Warner Bros

Треијлер: The Suicide Squad

7.The Protege

This image has an empty alt attribute; its file name is The_Protege.jpg

Заработка: $2,908,221

Жанр: Акција, Криминал, Трилер

Актери: Michael Keaton, Maggie Q, Samuel L. Jackson

Режија: Martin Campbell

Дистрибутер: Lionsgate

Треијлер: The Protege

8.The Night House

This image has an empty alt attribute; its file name is The_Night_House.jpg

Заработка: $2,869,000

Жанр: Хорор, Трилер

Актери: Rebecca Hall, Sarah Goldberg, Vondie Curtis-Hall

Режија: David Bruckner

Дистрибутер: Searchlight Pictures

Треијлер: The Night House

9.Reminiscence

This image has an empty alt attribute; its file name is ReminiscencePoster.jpeg

Заработка: $1,950,793

Жанр: Мистерија, Романса, Научна фантастика

Актери: Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton

Режија: Lisa Joy

Дистрибутер: Warner Bros

Треијлер: Reminiscence

10.Black Widow

This image has an empty alt attribute; its file name is Black_Widow_2021_film_poster.jpg

Заработка: $1,157,000

Жанр: Акција, Авантура, Научна Фантастика

Актери: Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbo

Режија: Cate Shortland

Дистрибутер: Walt Disney Studios Motion Pictures

Треијлер: Black Widow

Previous Како да ја вратите вашата самодоверба и да започнете да се вреднувате себеси
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 АВГУСТ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *