in , ,

Што прави типов пред колата?

Доколку некој го знае овој одговор нека пише коментар 🙂 А јас мислам дека става бензин преку канистер во резерварот 🙂

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Храна која го штити телото од лоши вибрации – Што да јадете за да се чувствувате полни со енергија

На што да внимавате ако имате пеги и флеки на кожата