Дали сопственикот на вирално.мк има Бразилско потекло?


Како што ми раскажа татко ми некој мој далечен дедо пред 3 или 4 века бил од Бразил. Нес сум сигурен во ова приказна дали е точна но како што знам тој живеел во Црна Гора па се преселиле неговите внуци во Босна. Дали е ова точно не ми игра голема улога и се гордеам што сум Црногорски Македонец.

Previous ФОТО: 30 ИТЕРЕСНИ И ПО МАЛКУ КОМИЧНИ СЛИКИ – 11 ДЕЛ
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 19 АВГУСТ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *