Уефа финеале на FIFA 21: Ливерпул против Манчестер Јунајтед на профи тежина кој го добив со 4 спрема 2


Финалето е играно на профи тежина, погледнете го испод:

Previous 23 СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 5 ДЕЛ
Next Топ 10 најгледани филмови по Американски кино сали за минатиот викенд

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *