in , , ,

(ВИДЕО)Хранел риби на пристаништето – погледнете што се случило подоцна

Ја хранел рибата на пристаништето, а потоа бил шокиран од она што се појавило пред него.

Кога дојде до пристаништето со своето дете да ги нахрани рибите, немаше идеја дека ќе го привлече вниманието на овај голем ‘рж, кој очигледно беше гладен и дојде по својот дел од храната…

Младиот човек немаше поим дека може да се случи такво нешто.

Погледнете го видеото подолу:

Извор: inseanews.com

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ова се најздравите конзервирани намирници

20 СЛИКИ ОД КОМИЧНИ И ЗАБАВНИ ЖИВОТНИ – 4 ДЕЛ