in , , ,

Папучињата Кока-Кола Крокс се симбол на ова време

Папучињата Coca-Cola Crocs се автентичен симбол на ова време и веројатно најдоброто што го видовме неодамна.

За жал, тие пристигнуваат само за јужнокорејскиот пазар, така што најверојатно нема да можете да дојдете до нив.

Crocs ја потврди својата глобална популарност минатата година, за време на пандемија и престој дома поради карантин. И сега доаѓа оваа верзија со големо препознатливо лого на Кока-Кола.

Џонот е светло црвен и задебелен, па дури и има отпечаток од Кока-Кола, додека останатите влечки се доста препознатливи.

Кога се отиде во аут, тогаш и ги посакуваме…

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Контрацепција за мажи – Нов проект на Бил Гејтс

Супер трик како тврдите праски да созреат за само 24 часа