Што мислите да ја вратам рубриката на 10 најгледани филмови во кино сали во Америка


Минативе денови се мислев да почнам пак да објавувам секоја недела 10 најгледанио филмови во Америка и решив тоа да го вратам. Навистина бара секоја недела баги работа и одзема време нешто што го работев низ минативе години и еден долг период. Доколку имате желба пишете коментар. Така да секој понеделник ќе можете да бидете информирани кој филм е нов а и кој заработил најмногу. Почетокот е од нарендниот Понеделник.

Previous Билки во комбинација со зелен чај кои се корисни и здрави за организмот
Next Ова е братот на Ирена Спировска кој ретко го покажува во јавност (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *