in , ,

DJ Ljupce1982 ја измикса Destiny – Je Me Casse, слушнете го миксот

Песната е според мене вистинско ремек дело, Слушнете го миксот испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дали знаете колкава е смртоносната доза на кафе?

Денес е една од најпознатите ѕвезди на „Гранд“, а вака изгледаше како дете – погодувате ли за кого станува збор?