in , ,

Денес е една од најпознатите ѕвезди на „Гранд“, а вака изгледаше како дете – погодувате ли за кого станува збор?

За почеток, само ќе ви кажеме дека девојчето од фотографијата во жолто фустанче како поголема девојка учествуваше на музичккиот натпревар „Ѕвездите на Гранд“ пред 13 години.

Можете ли да ја препознаете?

Ако одговорите дека на фотографијата се крие Катарина Живковиќ, погодивте.

Пејачката од Лесковац се прослави со учество во споменатото музичко шоу, но и со победа во реалното шоу „Фарма“ во 2010 година, кога освои 100.000 евра. Учеството во „Фарма“ и донесе и врска со Бранислав Јанковиќ, која заврши неславно.

Одминува времето, популарната Каќа објави голем број синглови, од кои многу станаа хитови, а нејзината популарност постојано расте во Србија.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DJ Ljupce1982 ја измикса Destiny – Je Me Casse, слушнете го миксот

Зошто свемирот е во црна боја? – Објаснување за едно од најзагадочните прашања