in , ,

Дали е ова нај педерски микс или е направен така несакајќи дознајте ја вистината

Реално кажано направен е така несакајќи, и од после сватив дека имам пропуст. Оној дел кога се слуша рефренот ти си сам сам сам а ја сам сам сам е смиксан случајно и немаше никаква намера. Слушнете го сето тоа долу испод во видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 22 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА

Дали мачките можат да бидат верни? – Неверојатни факти кои не сте ги знаеле за нашите крзнени пријатели