in , ,

СЛУШНЕТЕ ГО МОЈОТ НОВ МИКС: Hurricane – LOCO LOCO – (DJ Ljupce1982 MIX)

Миксот е направен изутринава, а во видеото испод можете да го слушнете:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 20 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА

Не сте слаби ако први испратите порака или се јавите – Покажувањето грижа за некого не е срамно