in ,

Папагал за појадок изел точно 21 дијамант

Еден папагал од Бангкок имаше многу луксузен појадок! Осуммесечен папагал по име Фрости за појадок изеде дијаманти.

Фрости папагалот вметнал точно 21 вистински дијамант. За среќа, по операцијата, папагалот е добро. Без разлика дали станува збор за „мозок на птица“ или слепило од сјајот на дијамантите, останува мистерија: папагалот Фрости изеде 21 дијамант, кој го извади од ѓерданот на девојката на неговиот сопственик. Дијамантите од 0,2 карат се вградени во ѓердан, кој и припаѓа на девојката на сопственикот на папагалот.

Откако птицата го изгубила апетитот, била пренесена во болница, каде што ветеринарот, по рентген, решил да ја оперира птицата и со тоа да си го спаси животот.

“Овој вид птици ги привлекуваат работи што светат, па затоа тие често голтаат нешто што сјае. Но, случајот со овој папагал е невообичаен затоа што проголта 21 дијамант. Иако е тврд и остар, за среќа птицата не му го оштети стомакот, “, рече ветеринарот Кунтита Павинасакорн. лансирања

Папагалот на Фрости е добро, а девојчето е среќно бидејќи дијамантите и се вратени.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 17 И 18 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА

Во Италија на кров од куќа авион испушти 8,5 кг чист кокаин