Мал Ајнштајн – Дете заврши факултет на 11 години


Единаесетгодишно момче од Белгија со најголема чест заврши физика на Универзитетот во Антверпен.

– Не ми е гајле дали сум најмладиот. За мене, работата е да научам и да стекнам знаење – изјави Лорен Симонс за медиумите.
Ова е зачудувачко достигнување, а Симонс дополнително ги шокираше многумина признавајќи го неговиот план да живее вечно, претворајќи се во киборг.

– Ова е прва загатка во мојата цел да заменам делови од моето тело со механички делови – додава Симонс за „Де Телеграф“, додавајќи дека неговата цел е „бесмртност“.

За повеќе кликенете на наредниот линк: заврши факултет на 11 години

Извор: srekja.mk

Previous Крвната група открива кој би бил вашиот идеален партнер
Next СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 14 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *