in , ,

Велешанецот Горан Азирус Гејминг е фасциниран од Редукс модот кој е направен за GTA 5

Велешкиот гејмер Горан Азирус Гејминг е фасциниран од модот кој е направен за GTA 5 за PC, кој ја прави играта уште пореалистична. Така да доколку сакате да ја играте ова игра со текстури кој ја праваат подобро да изгледа сето, доколку ја немате купете ја и инсталирајте го модот. Еве едно видео за да ја видите разликата со и без редукс модот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 14 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА

Сите ја нарекуаваат кралица – Изневерена жена одлучи да му се одмазди на својот сопруг на генијален начин