in , ,

Тримесечно бебе поради својата бујна коса стана хит на социјалните мрежи

0

Џексон-Џејмс Ајерс е тримесечно бебе кое ги собра симпатиите на луѓето преку Интернет. Роден е осум недели порано, но неговата коса ги воодушеви сите.

Имено, на Џексон му е дијагностицирана ретка вродена болест наречена хиперинсулинизам, која погодува едно од 30 000 деца. Затоа тој мора редовно да зема одредени лекови, а ефектот на лековите што ги зема Џексон е токму растот на косата. Мајката на Џексон, која исто така го сподели видеото, вели дека има коса на нозете и рацете.

За повеќе кликнете на наредниот линк: стана хит на социјалните мрежи

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кога еднаш ќе ја пронајдете вистинската љубов ќе сфатите колку се разликува од сите останати

Реплика на Мона Лиза продадена за рекорден износ од 2,9 милиони евра