in ,

Кога еднаш ќе ја пронајдете вистинската љубов ќе сфатите колку се разликува од сите останати

Вистинската љубов е страст и опсесија. Вистинска љубов е паѓање преку глава и сакање како луд. Но, вистинската љубов е и разбирање на работите што ги мисли умот на друга личност, а твојот ум не ги разбира; и да се биде иснпириран од тоа. Вистинската љубов е прашување како сте успеале да пронајдете некој чии разлики ги комплементираат вашите. Бидејќи разликите вообичаено се работи што ги распарчуваат луѓето, но во вистинска љубов, вашите разлики ве зближуваат.

Тоа е како убава мала збрка и тој неред некако совршено се вклопува помеѓу пукнатините во вашето срце што никогаш не сте знаеле како да ги пополните. Вистината е – вистинската љубов е често необјаснива. Не можете да објасните зошто се случува, или како, и не можете да ги упатувате другите како да ја најдат, но кога ќе ја пронајдете, ќе можете да ја разликувате вистинската љубов од сите останати.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 12 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА

0

Тримесечно бебе поради својата бујна коса стана хит на социјалните мрежи