in , ,

Кина успеа да изгради зграда од 10 спрата за само еден ден

(ВИДЕО) За нешто повеќе од еден ден, тие успеаја да изградат зграда од 10 ката во Кина.

Тие успеаја да го постигнат тоа, бидејќи зградата се состои од многу монтажни единици. Монтажните единици беа произведени во фабриката и донесени на градилиштето, каде што беа собрани во зградата со помош на три кранови. Секој апартман има две спални соби, но и балкон.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 фантастични игри за месецот Јули дава PS4 Плус

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 1 ЈУЛИ 2021 ГОДИНА