in ,

Љубиша се движи како Џегер, слушнете го неговиот микс

Љубиша сопственикот на вирално.мк во слободно време понекогаш си го исполнува со миксање на музика. Долу испод можете да слушнете еден од неговите омилени миксови:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 30 ЈУНИ 2021 ГОДИНА

Најчести причини поради колабирање во лето и како да помогнете