in ,

Дали знаете која е омилен музички Бојбенд на сопственикот на вирално.мк

Нај омилен Бојбенд на сопственикот на вирално.мк се Бекстритбојс, кои според него во историјата на музиката оставија нај голем впечаток и се број еден во историјата. Во нивна чест тој направи три музички микса преко Виртуел Диџеј, слушнете ги испод во видеата:

1.Backstreet Boys – Everybody (DJ Ljupce1982 MIX)

2.Backstreet Boys-The Call(DJ Ljupce1982 MIX)

3.Backstreet Boys – Larger Than Life (DJ Ljupce1982 EDIT)

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Пронајдено проштално писмо на Џеј: Еве на кој го оставил своето наследство!

2 фантастични игри за месецот Јули дава PS4 Плус