4 нови Hitmen 3 гејмплејови на велешанецот Азирус Гејминг


Погледнете ги четирите нови видеа на велешанецот Азирус Гејминг.

1.Rangan`s Illusions

2.Cornelia`s Catwalk

3.One Last Tango Soders

4.Janus Tango

Previous Мајкл Пакард – Човекот кој беше проголтан од кит споделува: „Седев внатре во потполен мрак“
Next Магнетски привлечни – 3 хороскопски знаци кои не оставаат никого рамнодушен

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *