Мачка одбива да се капе – Од мака дури и проговори а одговорот е урнебесен


(ВИДЕО) Мачката, од страв да не се капе, буквално проговори. Нејзиниот одговор ќе ве насмее до солзи.

Мачките навистина не сакаат вода, но оваа мачка толку многу ја мрази, што самата помисла за капење го прави неопходно да им се објасни на нејзините сопственици на скоро човечки јазик дека не и паѓа на памет да оди во када. Сопствениците имаат сериозни проблеми кога треба да го капат своето милениче. Така одеа сопствениците на оваа црвена мачка, за која самата помисла на када е толку трауматична што буквално извикува „Не“!

Погледнете го урнебесното видео од мачка која нема да се бања и ќе бидете во дилема дали ова „НЕ“ го кажува мало дете или всушност таа:

Извор: srekja.mk

Previous Нашиот Столе е број 1 голман на европското
Next За сите љубители на коктели – Најчести грешки и заблуди

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *