in

Нашиот Столе е број 1 голман на европското

Со 11 одбрани и еден одбранет пенал нашиот Столе според аналитичарите е број еден голман на ова евриоско првенство.

Со одчичната игра против Украјна и Австрија, Столе ги освои симпатиите на Фановите, кои му дадоа надимак (The Wall), Ѕидот.

Испод можете да го видите одбранетиот пенал на Столе против Малиновски.

https://youtu.be/JVJm5WyTfdY

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 19 И 20 ЈУНИ 2021 ГОДИНА

Мачка одбива да се капе – Од мака дури и проговори а одговорот е урнебесен