Јасни знаци дека имате работа со маж кој се плаши од долги врски


Ако запознаете маж кој има долга историја на кратки врски, ако избегнува да зборува за вашата врска или не го цени вашето време, тој веројатно не сака да биде во врска.

Не е тајна дека некои мажи се плашат од врски и долги врски. За да спречите ваков маж да ви се случи, обрнете внимание на овие десет работи:

1. Тој има долга историја на кратки врски
Оваа листа на интензивни и кратки врски е долга, а одговорот на прашањето „зошто?“ спремен Веројатно сте слушнале некои од следниве одговори: Не го најдов вистинскиот, заради работа, не бев подготвен да се смирам…

2. Тој е упорен сè додека не ве освои
Ова момче нема да се смири се додека не тој ве освои. Можеби не ве интересира толку, но неговата упорност ќе ве натера да застанете и да размислите. Ова може да биде еден од првите знаци дека имате работа со „играч“, но не мора да значи. Бидете внимателни.

3. Брзо му здосадува од сè
Откако конечно ќе ве освои, го стекне вашето целосно внимание и апсолутна посветеност, веќе не сте интересни за него. Одеднаш го чувствувате како се повлекува и оддалечува без очигледна причина. Постои една причина за ова – ова момче брзо се досадува во животот, вклучително и loveубовните врски и дефинитивно не е подготвено за дневните подеми и падови што ги носи врската.

4. Тој е непостојан
Еден ден ве обожава, другите двајца не одговара на телефон, не одговара на пораки и ако одговори, тој е прилично студен? Сето ова е придружено со големо извинување за обврските дома или на работа.

5. Тој не го цени вашето време и желби
Тој е тој што сака да одлучи и да го испланира вашето време заедно, а вие најмногу се прилагодувате.

6. Тој сака врски на далечина
Блискоста е за овие видови закани и тие обично се гледаат со луѓе кои живеат во такви околности во кои е невозможно да се поврзат, како на пр. на оние кои живеат далеку.

7. Избегнува зборување за вашата врска
Кога сакате да зборувате за вашата врска, тие ќе се обидат да излезат од тој разговор, свртувајќи се на шега дека сè уште не ви е потребна.

8. Наоѓа изговори
Кога ќе се соочите со недостаток на посветеност и посветеност и директно ќе прашате зошто се плашат од врска, обично ќе ви кажат дека се виновни нивните женски половини. Премногу бараа, плачеа, jeубомореа Да, има такви жени, но сигурно не се сите такви.

9. Ја мерка секоја жена
И жената сака да гледа убава и згодна жена, но ако покрај вас имате маж кој не може да помогне, а да не гледа во скоро секоја жена, имате проблеми. Неговиот поглед е насочен кон сите жени околу него и тој нема да се двоуми да ги погледне без разлика што сте до него.

10. Ви набива чувство на вина
Кога не го задоволувате невозможното, тоа ќе започне со извлекување на вашите маани и полнење вина. Само запомнете дека тоа не се прави во нормални врски и дека навистина не сте виновни за ништо. Не се прашувајте премногу и обвинувајте се, оставете го да оди понатаму за да можете да го сторите истото.

Извор: srekja.mk

Previous Главни причини поради кои жените стареат побрзо од мажите?
Next Генијален трик како да го сокриете градникот на облека со гол грб

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *