in , ,

4 хороскопски знаци кои од овој месец ќе бидат миленици на среќата и љубовта ќе им биде наклонета

Од 3ти јуни започнува тригонот помеѓу Венера и Јупитер, 4-те знаци на Зодијакот ќе добијат силна наклоност кон среќата.

Всушност, секој од хороскопските знаци ќе добие помали или поголеми крилја за полесно да излезе од тешкиот период, но овие 4 ќе бидат специјални фаворити на среќата.  Кога ќе се појави овој астролошки настан, можеме да почувствуваме олеснување на животот. Може да ни помогне да ги решиме предизвиците и недоразбирањата, да ги намалиме тешкотиите. Во исто време, ова трошебје ја внесува енергијата на љубовта во нашите животи.

Овој датум е особено интересен бидејќи е составен од броевите 3 и 6. И Никола Тесла рече: „Ако можеме да го откриеме чудото на броевите 3, 6 и 9, ќе го имавме клучот на Универзумот“. Тригонот е аспект од 120 степени, што значи третина од кругот. Кога планетите се движат, тие создаваат астролошки обрасци едни со други, кои различно влијаат врз нас во зависност од тоа кога сме родени.

БИК
Секој пат кога Венера е на небото, тоа значително влијае на Бикот. И кога тој ќе направи тромен со Јупитер, сè што некогаш сте сакале се појавува околу вас за да сфатите колку сте всушност сакани. Јупитер е планета на раст, експанзија и бесконечна креативна сила, а во триаголник со Венера, особено ќе ја зајакне љубовта со партнерот, семејството, па дури и ќе ви помогне да си простите за грешките од минатото. Ќе бидете нежни кон себе во овој период, а нежноста ќе ви дојде од различни страни, понекогаш неочекувано. Исто така, можно е да се заљубите во овој период, и ќе зрачите со посебна енергија.

ВАГА
Како Бикот, и со Вагата е управувана од Венера, така што ќе имате повеќе придобивки од овој астролошки настан. Ќе имате посебна харизма во текот на јуни 2021 година. Не само што ќе имате влијание врз другите, туку тие ќе се однесуваат кон вас со целосна доверба и почит. Сè што направивте во претходниот период сега има смисла, а околината ќе го прифати безрезервно. Вие нема да ја промашите љубовта за време на овој транзит. Ќе бидете отворени за вистинска љубов и врска и ќе испратите таква енергија. Не грижи се, нема да бидете повредени ако се отворите.

СТЕЛЕВ
Јупитер, планетата што владее со Стрелец, е моќна кога станува збор за процеси на размислување, креативни идеи и напредок. Овој транзит на Венера и Јупитер ви носи длабока љубов кон себе, како и самодоверба, што можеби ви недостасуваше во претходниот период. Ќе ви биде полесно да се изразите, така што вашите идеи ќе бидат добро примени.

РАК
Ќе покажувате љубов со леснотија, но првенствено ќе ја подобрите вашата самодоверба. Постои вистинска длабочина во вашата харизматична привлечност. авантуристичка и креативна природа ве прави исклучително забавна и привлечна овие денови. Тригонот на Венера и Јупитер ќе им биде особено пријатен на оние кои сакаат да влезат во нова романтична врска, но и на паровите кои се малку „заглавени“ во монотонијата. Искреноста е исто така уште една ваша предност.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како да му помогнете на отруено куче и како да го заштите од потенцијално труење

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 5 И 6 ЈУНИ 2021 ГОДИНА