in ,

Аднан Куртов ја обожава Мас Ефект играта

Една од игри кој најмногу ги обожава да ја игра на застарената конзола XBOX 360 е играта Мас Ефект. Неколку пати лично ми се пофали колку била добра за Гејминг, а јас лично никогаш ја немам играно, така да тој што ја играл може само да ја оцени. Мене лично од игрите ми се свиѓаат повеќе симулацији и шутинг. Аднан за разлика од мене не ги обожава спортските симулацији. Покрај Мас Ефект играта тој исто така обожава да игра новите Стар Ворс игри. Ако го немате Аднан Куртов на Јутуб сускрајбнато, кликнете на наредниот линк: wanttwan Official YouTube

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Велешанецот Азирус Гејминг и неговиот најнов гејмплеј

Како да му помогнете на отруено куче и како да го заштите од потенцијално труење